Studijní fond senátora Iva Valenty

Senátorský plat Ivo Valenty pomáhá studentům středních, vyšších odborných a vysokých škol s trvalým bydlištěm na Slovácku nebo ve Zlínském kraji financovat jejich studijní pobyty v zahraničí. Slovácký senátor tak nadále plní svůj volební slib, že svůj plat věnuje na podporu mladých talentovaných studentů z regionu. Po krajských volbách k němu přibyly i odměny, které Ivo Valenta pobírá za svou funkci zastupitele Zlínského kraje.

Na konci roku 2016 pak spustil v pořadí již třetí kolo „Studijního fondu“, do kterého se mohou opět přihlásit studenti středních a vysokých škol, a nově i studenti vyšších odborných škol. Fond bude opět spravovat Nadace SYNOT, kde se průběžně kumulují všechny peníze, které Ivo Valenta pobírá za výkon senátorského mandátu a nově i post zastupitele Zlínského kraje.

Na podání žádostí měli studenti čas až do 31. března 2017.

Pro více informací kontaktujte regionální senátorskou kancelář v Pasáži Slunce (Masarykovo nám. 155, Uherské Hradiště)

Volejte na +420 737277102 nebo pište na kancelar.slovacko@ivalenta.cz