Studijní fond senátora Iva Valenty

Senátorský plat Ivo Valenty pomáhá studentům středních, vyšších odborných a vysokých škol s trvalým bydlištěm na Slovácku nebo ve Zlínském kraji financovat jejich studijní pobyty v zahraničí. Slovácký senátor tak nadále plní svůj volební slib, že svůj plat věnuje na podporu mladých talentovaných studentů z regionu. Po krajských volbách k němu přibyly i odměny, které Ivo Valenta pobírá za svou funkci zastupitele Zlínského kraje. Od léta 2017 navíc přispívá do tohoto fondu svým senátorským platem také senátor František Čuba.

Do „Studijního fondu“ se mohou opět přihlásit studenti středních, vyšších odborných a vysokých škol. Fond spravuje Nadace SYNOT.

Od července 2017 zahájeno nové kolo Studijního fondu.

Uzávěrka přihlášek: 12. září 2017

Oznámení výsledků žadatelům: nejpozději 10. října 2017

Studijní fond se vztahuje na stáže a pobyty, které byly zahájeny po 1. červnu 2017, případně teprve budou zahájeny (studenti, studující v zahraničí dlouhodobě, si mohou žádat o příspěvek na další semestr).

Důležité informace k žádosti a podmínkám Studijního fondu naleznete v dokumentu „Status a podmínky Studijního fondu“ .

Pro více informací kontaktujte regionální senátorskou kancelář v Pasáži Slunce (Masarykovo nám. 155, Uherské Hradiště)

Volejte: +420 737277102 nebo pište: kancelar.slovacko@ivalenta.cz