GRANTOVÁ ŘÍZENÍ 2017

Veškeré informace včetně pokynů pro žadatele i formuláře žádostí naleznete na této stránce vlevo u jednotolivých vyhlášených grantů Nadace SYNOT.

ŽÁDOSTI ZAŠLETE VÝHRADNĚ POŠTOU NA ADRESU NADACE SYNOT NEBO ODEVZDEJTE V OBÁLCE V SENÁTNÍ KANCELÁŘI V 1.PATŘE HOTELU SLUNCE V UHERSKÉM HRADIŠTI DO UVEDENÝCH TERMÍNŮ.

Pro přijetí žádostí je rozhodující poštovní razítko nejpozději s datem uvedeným u jednotlivých grantů.

Žádosti zaslané po termínu uzávěrky nebudou do grantového hodnocení zařazeny.

Nadační příspěvek nelze použít na úhradu nákladů vzniklých (které již byly realizovány a ukončeny) před datem vyhlášení grantového programu Nadace SYNOT, tedy před datem 10.3.2017.  Omezení dle předchozí věty se neuplatní pouze na případy, kdy Nadace před poskytnutím Nadačního příspěvku doručila Obdarovanému příslib Nadačního příspěvku (dále jen „Příslib“) a v takovém případě je Obdarovaný oprávněn použít Nadační příspěvek rovněž na úhradu nákladů, které Obdarovanému vznikly před datem dle věty první.